maanantai 28. tammikuuta 2008

Huomautus nimismies Palkion kirjoituksesta

Hyvä Herranenkeli T. Palkio!

Minä kun en koskaan työskentele juovuspäissäni. Siinä vaiheessa kun teidän ja muiden kanssa pämppäämään ryhdyin, olin jo tehnyt tarpeelliset muistiinpanot ja niinsanotusti vaihdoin vapaalle. Mielenterveyteni on aivan mainioissa kantimissa, siitä voin toimittaa teille tositteen puoskari Massun kautta, mikäli tarpeen.

Jos nimismiehelle pontikka maistuu, sitä ei häpeillä tarvitse! Enhän minä teitä puhalluttanut, hyvä nimismies, totesin teidän vain olleen seurueessa perin hilpeissä tunnelmissa ja näinpä pullon kiertävän. Jos nyt nämä kaksi asiaa juttuuni kirjoitin, kehotan teitä selittämään miten tämä havainto on kirkkaaseen mieleeni heijastunut. Kirjoitin minkä näin.

Kiitokset hienosta illasta kaikille läsnäolleille, myös Suoraselkäiselle nimismiehellemme, vaikkakin on sanottava, että viimeisen kerran kuppini tämän ketkun seurassa kallistuu. Lystiä oli niin kauan kuin kesti, ystävät!

terveisin Lovikäärmeen Kansan Hyväksi Työskentelevä Toimittaja Ella Suu, joka ei aio vastaisuudessakaan sylkeä kuppiin - etenkään kun ystävä maljaa tarjoaa.

Ei kommentteja: