torstai 24. tammikuuta 2008

TULE MUKAAN KOTISEUTUYHDISTYMAAN!

Paikkakunnalla jo lahes yli kuukauden viettaneena tunnen vastustamatonta rakkautta tata kaunista ja ihanaa kylaa kohtaan. Juureni mita ilmeisemmin ovat tarttuneet taman maankolkan mustaan ja haisevaan multaan! Niinpa olenkin halunnut taman fantasiatunteen jakaa ja antaa sen levita kaikkialle ymparistoon perustamalla Kotiseutuyhdistyksen, jonka nimeksi olen suunnitellut Yhta Koytta. Onhan niin etta vain vetamalla samaan suuntaan voimme ponnistella eteeenpain.

Mielestani on jo korkea aika saada niin Suomi kuin Lovikaarmeen kylakin Maailman Karttakirjalle (Map of the Atlas of the World, United Colors of Benefit, Los Lobos, USA ca. 1899, twentieseventh print, paper bag version).
Suunnitellun yhdistyksen tarkoituksena on, nimensa mukaisesti levittaa ja yleistaa koydenvetokilpailuja seka muuta yleista raittiutta ja siveytta seka hyvia tapoja. Onhan todettu etta moni riippuvuus on riippuvainen nimenomaan koydesta.
Koysien tuotanto voidaan aloittaa viljelemalla hamppua jonka tuotanto voi nain tuoda yleista hyvinvointia ja elintasoa kylaamme.

Hyva ystavani ja entinen huonetoverini Veikko "High" Pilvi on lisaksi lupautunut kertomaan hampun muista kayttotavoista, joiden han kertoo olevan erittain taloudellisesti tuottavia. Valitettavasti herra Pilvi on talla hetkella kertomansa mukaan suorittamassa hanelle rakasta siviilipalvelusta (rehab) sairallassa jonka nimea han puhelinkeskustelussamme ei millaan saanut mieleensa, mutta kertoi olevansa parempaan pain. Hauska kuulla. Todettakoon etta herra Pilvi on toiminut ansiokkaasti suomalaisen reki-musiikin vienninedistajana yhtyyessa nimelta Rasta-Vaarit. Han kertoo vapautuvansa palveluksesta lahikuukausina tai sitten ei.

Em. syysta en voi viela siis ilmoittaa perustavan kokouksen paivamaaraa. Paikka sen sijaan on jo selvilla. Nuorisoseuran Nuoret ja Voimakkaat viime vuonna valitun puheenjohtajan 75-vuotisjuhlien jalkeinen talon korjaus on miltei saatu paatokseen ja odottaa siten uutta tulemistaan.

Jaamme siis jannittyneina odottamaan mita tuleman pitaa. Onhan niin kuten tunnettu filosofi ja armoitettu kulinaristi Armas O. Aallontie hanelle ominaiseen, veitikkamaiseen tapaan tokaisi: Ennustaminen on aina vaikeaa ja meilla Suomessa varsinkin globaalisesta sijainnistamme ja ilmastosta johtuen tulevaisuuden ennustaminen eri toten.

Tulevaisuuteen ja kotiseutuhenkeen ja vereen uskoen,
Kokoonkutsuja.

P.s. Myohemmin julkaistavassa kokouskutsussa mahdollisesti kokoonkutsujan henkilo ja nimi mainitaan pienella prantilla

Ei kommentteja: