sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Mielipalsta: Protesti!

Sen kyllä sanon, että hirveää on taas tämä touhu! Minä vastustin näitä missikilpailuja alusti asti ja onneksi en edes alentunut äänestämään. On aivan hirveää, että voittajaksi valitaan tuollainen hirveä alhaisosyntyinen suttura! Taatusti on käy sen vanhan huoripukki puoskari-pyh-ruhtinaan luona vehtaamassa. Niin sitä tuollaiset akat ennenkin ovat nousseet.

Ja mikä tämä toinen perintöprinsessa on? Ei edes Lovikäärmeen omia tyttöjä, vaan Pyllystä! Kyllä ovat nämä kilpailut menneet alaspäin. Ennen saivat vain paremmat tytöt osallistua ja vain Lovikäärmeen ja Ureanmutkan asukkaat. Mutta ei. Nykyään pääsee mukaan kaikenmaailman työläisrääsyläiset ja ulkomaalaiset. Phyit sanon minä.

Sitten vielä kertoillaan miten toimittajakunta humalapäissään kirjoittelee artikkeleita. Ei mitään häpyä. Hävetkää mokomat. Kyllä sellaiset uhkapelurivalokuvaajat, jotka panttaa yhteistä omaisuutta pitäisi maantielle laittaa! En yhtään voi hyväksyä tätä hirveää menoa.

Nim. Erittäin kauhistunut leskirouva-aatelinen Hetula Hirviö


Toimitus vastaa:


Maantiellähän me kaikki jo ollaan ja sitä paitsi olis sullekin vaan hyvä ottaa kuppia silloin tällöin niin ei tarvis joka päivä valituskirjeitä tänne lähetellä. Relaa vähän, ei karhutkaan riehu koko aikaa. Ne vetää välillä bissee...vai mitä se nyt.. Ai niin ei meillä on häpyjä ikinä ollutkaa.

Sanomalehtimies Killuu ja Valokuvaaja Dusnöö

Ei kommentteja: