lauantai 1. maaliskuuta 2008

Paakari oikaisee: paljon melua tyhmasta.

Tunnettu musiikkisosiopaatti ja kevyen musiikin grand old besserwisser Petteri "Voi" Paakari soitti toimitukseen hieman sekavissa mielentiloissa.

"En tia pitasko itkee vai nauraa" nauroi Paakari. "Oltiin tossa yks ilta Dave Isojyva Jemmarin kans yhdessa noista paikallisista soittoruokaloista ja siina sit kun kavin vahan keventamassa siella kourulla nii tuli mieleen juttu jonka sit kerroin Taaville. Meika kun tallasesta jorosta ulkokuoresta huolimati varsinkin joskus maistissa on aika vilikeri miehekseen."

"Ehammina nyt suurin surminkaan uskonu et se ottais sen ihan tosissaan! Yleensa Taavi "Dave" on kyl huumormiehii mut nyt se jotenkin tais olla enempi maistissa ku yleensa tai sit oli kylvohommat jotenki jumissa nain talviaikaan."

"Todetaan nyt ihan varmuuven vuoks ettei ne ruottalaisrenkutukset oo mitaan sukua meitan kylan Suurten Poikain, Lohikaarmeenkylan ja koko Suomenmaan kollegaalisen muistin elika rillumareirenkutusten kanssa. Sellasta tunteiden palova ja alhaista mielta ja kylmyytta sielta syommesta pienesta loytya voi,kuitenkin kaikitenkin min' kohtalo soi...taidakkos sen paremmin sanoa? Ei sellasia riimityksia hurripojat osais teha ees unissaan!"

"Nii et terveiset vaan Jemmarin pojalle et nyt kylla meni sun juttus hukkaan mut eipa haita mitaan, mennaanpa taas ohrapirtelolle kun satun sinne Lohikaarmeenkylan suunnille! Ja hyvaa jatkoa vaan lehdelle!" Klik.

Ei kommentteja: