keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Pannahinen yksityisasiain ministeriön johtoon

(Pääkaupunki, Loittoma) Keisari on tehnyt päätöksen uuden superhuippuministeriön perustamisesta. Uusi yksityisasiain ministeriö perustetaan Loittoman kylään, aivan valtakunnan pohjoisrajalle, korkean vuoren vaikeakulkuiselle huipulle. Teitä Loittomaan ei vielä kulje eikä tule kulkemaan vuosikymmeniin nykyisellä hektikkotaidolla.

Kiistelty entinen julkisuusministeri Pannahinen on nyt nimetty uuden yksityisasiain ministeriön johtoon. Pannahinen on itse riemuissaan nimityksestään. Hän pelkäsi jäävänsä Siipiriään tyrmään tai jopa joutuvansa Lovikäärmeeseen lynkattavaksi, mutta keisari antoi armon käydä oikeudesta lempeän veljensä, puoskari Massun, vaikutuksesta.

Yksityisasiain ministeriö tulee käsittelemään sitä johtavan ministerin yksityisasioita yksityisesti eikä se tule laatimaan ainoatakaan julkilausumaa, vain salalausumia. Valtakunnallisesti yksityisasiain ministeriö alkaa huolehtia niistä vaikuttajista, joiden on salattava rakkaitaan ja hoitojaan, pidettävä kirjekyyhkynsä paremmin aisoissa, siirrettävä omaisuuksia isojen, koloisten nurmialueiden ylläpitämiseksi ja pimitettävä asioiden kaikkia laitoja alamaisilta. Yksityisasiain ministeriön toiminta tulee olemaan täysin luottamuksellista ja salaista.

Ei kommentteja: