sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Muistokirjoitus: Alvertti Seppebian Naksuli

Vapaaherra ja Keisarillisen sukkahousuritarikunnan jäsen Alvertti Seppebian Naksuli nukkui morfiiniannoksen saattelemana jouduttuaan väkivaltaisen eläimen hyökkäyksen kohteeksi lauantaina puolen päivän aikaa.

Suremaan jäivät neljä poikaa perheineen, rakastava puoliso vapaaherratar Kynilla (os. Rumnyva), alustalaiset ja työntekijät (hektikoita lukuunottamatta).

Sukkahousuritari ja vapaaherra Naksuli siunataan ensi sunnuntaina kello 10.37 Ureanmutkan pakolilaiskatedraalissa Sardinaali Hypertti Suun johdolla. Tämän jälkeen juodaan viimeiset maljat vapaaherra A. Naksulin muistoksi Naksupään kartanon Sinisessä salissa. Perinnönjaosta ilmoitetaan erikseen.

Työt Puuvillatehtaalla, Sahalla ja Plantaasilla jatkuvasti normaalisti. Yhtiön johtoon asuu toistaiseksi vapaaherra Wentseli Naksuli, mutta lopullisesti tilanne selkenee vasta perinnönjaon jälkeen.

Kyläläisiä ylimielisellä hymyllä tervehtien Naksulin arvostettu ja jalo suku.


Ps. Samaan hintaan tiedotamme, että vapaaherra H-W. Naksulin ja erään tunnetun pyllyläisen missikandidaatin avioaikeet on peruttu ja kaikki järjestelyt keskeytetty.

Ei kommentteja: