keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Agitaattori Lekser ULKOAVARUUDESTA?

(Lovikäärme, Pylly, Saipamouru, Piisaminmolo) Lovikäärmeen tienovilla on liikkunut erikoisia huhuja koskien agitaattorina tunnettua Murtti P. Lekseriä. Muukalainen on tähän saakka väittänyt tulleensa Kaskaan maasta lomailemaan, mutta jo monet epäilevät hänen tulleen ulkoavaruudesta tai eksoplanetaariselta siirtokunnalta.

Agitaattori toi Ison Pyssyn!

Huhut saivat alkunsa siitä, kun agitaattori luopui lopullisesti aromivoiman puolesta agitoinnista ja alkoi omien väittämiensä mukaan uneksia sotaisista ulkoavaruuden olioista, jotka tulivat alistamaan Maa Pallon asukkaita. Eräänä päivänä agitaattori Lekser tuli Lovikäärmeeseen mukanaan Iso Pyssy, jollaista lovikäärmeen rauhaarakastavat asukkaat eivät ennen olleet nähneet. Agitaattori kehotti kyläneuvostoa pikemmin ostamaan pyssyn, jotta sillä voisi tussautella ulkoavaruudesta tulleita. Valtuuston puhuessa agitaattorin mielentilasta agitaattori keräsi lovikäärmeen lasten viikkorahoja pieneen peltimukiin - hän antoi lasten sihtailla lentävää lautasta maksua vastaan pyssyn tähtäimestä. Koska meillä Lovikäärmeessä on aina suosittu vapaata yritteliäisyyttä, agitaattori sai jatkaa huiputtamista aika kauan, mutta sitten tuli nimismies ja jakoi agitaattorin keräämät kolikot takaisin lapsille. Kunnanvaltuusto päätti olla hankkimatta Isoa Pyssyä ja halusi, että se viedään heti pois Lovikäärmeen alueelta.


Agitaattori lähti pyssynsä kanssa Pyllyn Viimeiseen Filosofiin, eikä saanut sitä kaupan edes typerille pyllyläisille, vaikka ottikin Pyllyn juoppojen rahat pois lentävää lautasta näyttämällä.

Lovikäärmeen Ufoseura tiukkana

Lovikäärmeen Ufoseuran puheenjohtaja Kylhän af Kraft kommentoi tuoreeltaan agitaattori Lekserin eksoplanetaarisia suhteita. Hänen mukaansa agitaattori tuskin edustaa mitään ulkoavaruuden kansaa. Hänestä tuntuisi epätodennäköiseltä, että kansa, joka pystyy lähettämään edustajansa tänne, olisi sitten niin alhaisella moraalisella kehitystasolla, että sen edustaja voisi nyhtää lapsilta killinkejä pyssyleikin avulla. "Tietysti säilyy aina mahdollisuus, että nämä otukset vain teeskentelisivät olevansa tyhmiä, kuten jotkut ensiluokkaisen älykkäät eläimet osaavat tehdä. Tiedämme kuitenkin jo naapurikylästämme Pyllystä, että kaikki tyhmyys ei ole teeskenneltyä" sanoo aina viisas af Kraft.

Toinen mahdollisuus on, että Lekser olisi kotoisin eksoplanetaariselta siirtokunnalta. Tämä mahdollisuus saa af Kraftin lämpenemään jo hieman enemmän. "Niin, voisihan hän tosiaan olla niitä vankiparkoja, joita on lähetetty jonnekin kauas perustamaan siirtokuntia." Kuitenkin af Kraft kertoo, että yleensä vangit on ollut tarkoitus karkottaa mahdollisimman kauas sivistyneestä maailmasta - ja pysyvästi. "Pidän hyvin epätodennäköisenä, että Lekser olisi tällainenkaan tapaus. Etenkin kun en ole kuullut vielä, että esimerkiksi maailman avaruusmahti Ryhdyshallat olisi perustanut yhtään siirtokuntaa kummankaan presidentti Hushin tai edes Clitorin aikana".

Lekserin avaruusolioihin liittyvä agitointi ja propaganda epäilyttävät af Kraftia kaikkein eniten. "Minun on vaikea käsittää mitä tämä arvoituksellinen Lekser voi tällä politiikalla ajaa takaa. Vaikuttaa siltä, että hän on vain asekauppias". Väitteensä af Kraft perustelee laajalla spekulatiivisen avaruustutkimuksen tuntemuksellaan. "Käsitämmehän, että jotta olennot voisivat tulla meitä katsomaan valovuosien takaa, täytyy heidän olla varsin kehittyneitä. Ja koska olen looginen, positivisti, kehitykseen uskova optimisti ja ufoseuran peejii, en mitenkään voisi uskoa, että nämä olennot olisivat pahantahtoisia", aprikoi af Kraft ja sormeilee samalla tuuheita, vaaleita viiksiään.

Lopuksi af Kraft haluaa täydentää lovikäärmeeläisille ulkoavaruuden olentojen viestien merkitystä. "Kyllä autenttiset viestit toisista todellisuuksista on otettava vastaan. Ei pidä antaa humpuukin viedä itseään harhaan."

Lovikäärmeen näkijätär Uurna-Liisa Liukkola-Hilde vahvistaa af Kraftin sanat. "Olkaamme avoimia. Ufot ovat rauhan asialla, älkäämme peljätkö. He ovat tulleet johdattamaan meidät korkeampaan maailmaan. He ovat jo keskuudessamme." Toimittajan tiedustellessa Lekserin tapauksesta Liukkola-Hildeltä, hän sanoo arvoituksellisesti: "he ovat käyneet täällä, me olemme käyneet siellä, mutta Iso Pyssy on käynyt kaikkialla."

Lovikäärmeen Kylän Sanomat
lupaa pysytellä ajan tasalla Lekserin tapauksessa ja myös Lovikäärmeen merkittävien ulkoavaruudellisten suhteiden ollessa kyseessä.

Ei kommentteja: