perjantai 22. helmikuuta 2008

Mielipalsta

Missikisojen johdosta

Minua on arvosteltu tällä palstalla ikävään sävyyn. Rouva Hetula Hirviö on tuonut työläistaustani esille negatiivisena piirteenä ja lisäksi hän arvostelee sivutointani kabareetanssijana. Samaan haksahtaa päätoimittaja Majlis Toukokerttunen, joka toivoo minulle parempaa tulevaisuutta jonka voisin hänen mukaansa saavuttaa missikilpailun kautta.

Minusta on ikävää, että lehden palstoilla pyritään tietämään mikä olisi parasta minulle. Kabareemme on leikkimielinen tanssiesitys, jossa kylläkin esiinnytään vartalonmyötäisessä vaatetuksessa. Kyse ei ole mistään seksitanssista. Lisäksi pidän kovasti työstäni kabaree-esiintyjänä enkä aio luopua siitä vaikka voittaisin kansallisen missikilpailun. Yleisempi kysymys taas koskee työläistaustaani. Kuten neiti Toukokerttunen huomauttaakin, kisan säännöt sallivat kaikkien sopivanikäisten neitojen osallistuvan. Siihen ei kenelläkään pitäisi olla mitään sanottavaa, ja omasta puolestani en voi kuin välittää syvän paheksuntani tällaiseen tarpeettomaan erontekoon kilpailijoiden välillä.

terveisin
Klaara Povi
ompelijatar, tanssija ja missikandidaatti numero 1



Älkää unohtako hektikoita!


Lovikäärmeen yksinkertainen kansa on unohtanut hektikkokysymyksen heti kun heille on esitelty kauniita naisia. Saanen muistuttaa, että hektikoiden palkka ei ole edelleenkään noussut, pikemminkin laskenut. Samaten hektikoiden työttömyysaste seudulla on ampaissut pilviin, kun jotkut vanhat despootit ovat ottaneet asiakseen irtisanoa hektikoita joukoittain. Kehotankin, hyvät kanssahektikot, teitä panemaan vielä kovan kovaa vasten! Meitä ei kyykytetä, työttömyyttä ei suvaita, ilmaista rahaa ei oteta ja palkankorotukset on hoidettava kuntoon! Emme tingi 3500 loven alkupalkkavaatimuksesta, ja vaadimme viisi vuotta työelämässä olleille hektikoille 5500 loven palkkaa kaikkine lisineen. Kulmakunnan hektikot, yhdistykää!

Ääneni menee muuten neidolle numero kuusi. Ihana ja Kaskaan maan ruhtinaiden suosiossa.

nimim. Vainottu hektikko

Ei kommentteja: