keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Tuomari Tollistaja pisti Lovikäärmeen Kylän sanomain toimituksen uusiksi!

(Lovikäärme) Kapakoitsija Adelheida Naksulin kanne toi tuloksia ennätysnopeasti. Kun arvon tuomari Levomir Tollistaja kuuli, että Naksulit ovat sulkeneet kapakkansa ja poistuneet hermolomalle Lovikäärmeen kylän sanomain haastattelujutun vuoksi, tuomari pani töpinäksi. Häntä nimittäin janotti. Hän kutsui asianajajat koolle, ja tuomioista päästiin ennätysnopeasti sopuun. Naksulin herrasväen hermot tulivat kuntoon päivän lomailun jälkeen, ja hanat aukenevat jälleen huomenna.

Kovia tuomioita ilman oikeudenkäyntiä


Naksuleita edustanut asianajaja Pena "Porsaanreikä" Mattilukko vei tuomarille ja vastapuolta edustaneelle asianajajalle Henkka "Puusilemä" Vuorikuhilaalle molemmille suuren salkullisen rahaa. Anteliaalla eleellä Naksulit halusivat osoittaa, että vararikko ei sukua suinkaan vaani. Tuomari antoi tuomiot siltä istumalta. Hän kuitenkin vielä lisäsi niiden kaameutta olennaisesti seuraavalla tavalla:

1. Jutun kirjoittaneelle toimittaja Ulveri Kantille vaadittiin 40 vuoden kuritushuonerangaistusta, tuomari Tollistaja tuomitsi toimittaja Kantin 60 vuodeksi karkotetuksi Pyllyn kylän työleiriin, jossa tämän tehtäväksi määrättiin käynnistää Pyllyyn oma sanomalehti.

2. Hiljan valitulle päätoimittaja Arvi Ährenfeltille vaadittiin 200 raipaniskua ja 500milj korvauksia henkisistä kärsimyksistä. Ährenfelt todettiin kuitenkin rouva Sihuriina Ährenfeltin piiskaamaksi ja todettiin myös, että perhettä kohdannutta häväistystä karannut rouva vei Ährenfeltin kaiken omaisuuden. Tuomari päätti lähettää päätoimittaja Ährenfeltinkin Pyllyyn, jossa hän ei saa sormellaan kajota mihinkään sanomalehteen. Hänen karkotuksensa kestää 100 vuotta.

Kylälehti taistelee toimittajiensa puolesta



Lovikäärmeen Kylän Sanomat
aikoo nostaa kanteen tuomari Tollistajan toiminnasta. Sanomalehti aikoo tehdä kantelun myös Mannesty-ihmisoikeusjärjestöön, koska Pyllyyn karkotus tiettävästi loukkaa jopa rikollisen ihmisoikeuksia. Samaten Itä-Vesikuolan läänin journalistiliitto ottaa asiakseen tutkia Lovikäärmeen tapahtumat ja heidän puolueeton asianajajansa katsoo, onko sananvapautta loukattu.

Sillävälin Lovikäärmeen Kylän Sanomat jatkaa ilmestymistä uusin voimin. Vaihdoksista sivuiltamme piakkoin.

.

Ei kommentteja: