maanantai 4. helmikuuta 2008

Lovikäärmeen kylän juoruämmät!

Sen minä teille sanon, että juorustelu se voittaa pahimmatkin nautintoaineet. Nämäkin naiset, jotka eivät viinaan koske tai tupakkaa henkäise, jäävät kyllä suuvärkkeihinsä koukkuun.

Ettäkö meidän Ulrika antautuisi suhteisiin, jotka hänen osaltaan kuitenkin jo päättyisivät noin vuoden kuluttua? Jos kylä tämän tietää tyttärestäni, tietääpä se myös suvun avioliittosuunnitelmista.

Lavastettu kuva, jonka Lovikäärmeen Kylän Sanomat on julkaissut tyttäreni maineen kustannuksella, on kerta kaikkiaan säälittävä yritys kylän juoruilijoiden taholta. En edes viitsi selittää, millaisessa tilanteessa koulun näytelmäkerholaiset on yhytetty, kun lehden sivuillakin esiintynyt otos on räpsäisty. Olen minäkin suudellut ihan vieraita miehiä näytelmäkerhossa toimiessani, ihan oman rakkaan maisterini ohjauksessa!

Kyllä meidänkin suvusta häväistyksiä löytyy, ja sellaisista riippuvaiset ahmatit ja syöjättäret voisivat keskittyä sitten vaikka puhumaan paikkansapitäviä ennemmin kuin tuhoamaan nuorten naisten tulevaisuutta.

terveisin
intohimoinen valitsija, teatterin himokkain ensirakastajatar, suunnistajavalio, viinanvihaaja, ompeluseuran kanavatyömestari, kukas muu kuin Ulla Suu

Ei kommentteja: