keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Miss Lovikäärme -kisaan voi ilmoittautua!

Lovikäärmeen raittiusseura julistaa ensimmäisen MISS LOVIKÄÄRME -kauneuskilpailun ilmoittautumisen alkaneeksi. Kauniit ja kelvolliset nuoret naiset voivat ottaa yhteyttä kisojen koordinaattori Aini Loimuposkeen, Raittiusseuran toimisto, Molonkuja 2A, huone 143.

Ensimmäinen osakilpailu pidetään Piisaminmolon juottolassa kuukauden kuluttua, toinen Loiventavan maamiesmarkkinoilla samana viikonloppuna. Viimeinen osakilpailu pidetään Lovikäärmeen keskustassa naistenmessujen yhteydessä. Sitten meillä jo onkin 10 finalistia, joiden joukosta tuomarit ja yleisö valitsevat mieleisensä.

Kilpailua sponsoroi Lovikäärmeen Kylän Sanomat, joka saa yksinoikeuden kaikkiin Miss Lovikäärme -juttuihin ja etenkin juoruihin. Kyläläiset ovat siis velvollisia ottamaan yhteyttä lehteemme aina kun joku missikandidaateista törttöilee, ja jos sattuvat muistamaan jotain vaivaannuttavaa missien lapsuudesta. Lehden lukijaäänestys vaikuttaa osaltaan missin valintaan, joten toivomme aktiivisuutta lukijoiltamme.

Missikisaa ovat olleet käynnistelemässä suuresta maailmasta Lovikäärmeeseen hiljan muuttaneet asukkaat, lehtemme päätoimittaja Majlis Toukokerttunen ja eläköitynyt valtakunnan missikeisari Keino Hakunen. Neiti Toukokerttunen on itse osallistunut missikisoihin Pääkaupungissa pari vuotta sitten ja tullut valituksi toiseksi perintöprinsessaksi Karibianrannan kaupunginosakilpailussa. Neiti Toukokerttunen pitää kokemusta eräänä elämänsä parhaimmista ja toivoo, että mahdollisimman monet nuoret lovikäärmeeläisneidot osallistuisivat. "On tämä hyödyllistä harjoittelua nykynaisen elämään. Vauhtia, jännitystä, edustamista ja vähissä pukeissa kulkemista. Tässä leikissä loksahtaa itsetunto kohdalleen ja naiselliset avut ovat missivuoden jälkeen varmasti hanskassa - niin esiintymisen kuin lehdistölle annettujen lausuntojen suhteen."

Herra Hakunen puolestaan kertoo jo Lovikäärmeen kaduilla kiinnittäneensä huomiota Lovikäärmeen naiskauneuteen kaduilla kulkiessaan. "Moniin vartaloihin on silmäni takertunut, ja kokemuksen katse on paljastanut, että tällä kulmakunnalla on terveitä, nuoria naisia, ja vaikka paikkakunta onkin pieni, niin löydämme takuulla kymmenen upeaa finalistia". Herra Hakusella on vuosikymmenien kokemus kauneuskilpailujen järjestämisestä, joten Lovikäärmeen kaunottaret - olette turvallisissa käsissä!

Osallistumalla Miss Lovikäärme -kisan järjestelyihin raittiusseura toivoo edistävänsä terveyttä, siveyttä ja hyviä käytöstapoja Lovikäärmeen nuorison keskuudessa ja laskee myös saavansa tempauksella ja oheistuotteiden myynnillä riittävästi rahaa nuorisotoiminnan aloittamiseksi syksyllä.

Nyt vaan odottelemaan missikandidaattien kuvien ilmestymistä Lovikäärmeen Kylän Sanomissa!

Ei kommentteja: