torstai 7. helmikuuta 2008

Lovikäärmeen kylän sanomat sai uuden päätoimittajan


Hyvät lukijat, toivotamme oheisen lehtijutun välityksellä tervetulleeksi uuden päätoimittajamme Majlis Toukokerttusen. Nti Toukokerttunen on toiminut aikaisemmin Nanna-naistenlehden toimitussihteerinä, Gooria-lehden stylistinä ja Emi-lehden toimituksen kahvinkeittäjänä. Lehtemme sai siis päätoimittajan, joka tuo mukanaan tuulahduksen Pääkaupungin kiihkeää toimitusilmaa. Ohessa päätoimittajamme haastattelu.

Hyvä nti Toukokerttunen, mikä teidät ajoi Lovikäärmeeseen?
- Näinhän se on, että neidon sydän halaa kuitenkin kotipaikan lähelle. Olen Lovikäärmeen naapuripitäjästä, Lahnapohjasta kotoisin, ja olen riemuissani kun voin taas palata kotiseudulleni.

Mitenkäs Lovikäärmeen Kylän Sanomat muuttuu teidän päätoimittajankautenne aikana?
- Raikkaampaan, nuorekkaampaan, eloisampaan suuntaan. Aloitin vaihtamalla koko toimitukselle päälle Mörrimekon Lumikko-kuosiset t-paidat ja siivosin tuhkakupit pöydistä. Nyt jokaisen pöydällä on Loven suuren muotoilijanero Alppi Laineen muovaama Laine-maljakko, ja siellä tuore nippu tulppaaneja.

Ette siis ole vielä ehtineet sisustusratkaisuja pidemmälle?
- Voi tokihan kaikkea on suunniteltu. Kerroin sisustuksesta vain vertauskuvallisesssa mielessä. Mutta tänään juuri aivoriihemme pohti viinasodan vaihtamista kerralla kölninvesikamppailuun ja tuo aavesarja voitaisiin lopettaa alkuunsa ja keskittyä kylän kauniiden nuorten naisten vaatekaappien haisteluun. Käsitöitä on myös luvassa.

Näihin lumikkokuoseihin, näihin lupauksiin.

Ei kommentteja: