sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Eläin-Anarkismia Lovikäärmeessä!

(Lovikäärme) Kyläämme on pesiytynyt eläin-aktivisti. Hän esiintyy ainoastaan ingocnito ja merkitsee jälkensä tuhrimalla seiniin mustikkasoosilla kirjaimet M.Ö.R.

Useissa yhteyksissä on tullut esille, että M.Ö.R. pyrkii palauttamaan karhut Lovikäärmeen metsiin. Kerrotaan, että Pyllyn puolella on havaittu jo karhuja, joita johtaa kohti Loven korpia kasvivärjättyihin villavaatteisiin pukeutunut hahmo, joka syö vain marjoja. On esitetty vahvoja epäilyjä siitä, että juuri tämä olisi salaperäinen M.Ö.R.

Metsänvartija Urpo Urpumaa on innoissaan karhujen paluusta. "Siitä on jo viisi vuotta kun karhu on viimeksi Lovikäärmeessä havaittu. Paikallinen rappioaateli on pitänyt harrastuksenaan näiden uljaiden eläinten ammuskelua. Tämä oli varmaan suurin yksittäinen syy miksi minut nimettiin virkaan, siis karhujen suojelu." Kuitenkin Urpumaa huomauttaa, että M.Ö.R:in anarkistinen tuhrinta on erittäin tuomittavaa: "Vaikka olisi tärkeällä asialla, ei sovi levittää mustikkamehua joka seinään."

Paikallinen aateli on kuohuksissaan siitä, että karhut ovat tälläkin hetkellä ehkä vain muutaman kilometrin päässä Lovikäärmeestä. Vanhaparoni Naksuli haluaa muistuttaa kaikkia Lovikäärmeen asukkaita pikku Punahilkasta, jonka karhu söi vaikka tämä olikin punainen kuin työläinen. "Ne pedot ei säästä edes pieniä punikkeja, nämäkin aloittaa varmaan siitä hehkeästä Poven Klaarasta".

Toimitus haluaa huomauttaa Lovikäärmeen asukkaille, että karhu ei syönyt pikku Punahilkkaa, vaan susi. Lisäksi Punahilkka pääsi pakenemaan suden vatsasta metsästäjän neuvokkuuden ansiosta. Metsästäjä myös ajoi suden itsemurhaan ja näin väisti vastuunsa rauhoitetun eläimen surmaamisesta.

Ei kommentteja: