tiistai 5. helmikuuta 2008

Lehdelle syyte kunnianloukkauksesta!

(Lovikäärmeen kylän sanomien toimitus) Järkyttyneenä toimitus sai tänä aamuna haasteen käräjille "Kyläläläisiä"-sarjan Adelheida Naksulin henkilökuvan vuoksi. Lehteä syytetään kunnianloukkauksesta ja rangaistuksena vaaditaan jutun kirjoittaneelle toimittajalle 40 vuoden kuritushuonerangaistusta, päätoimittajalle 200 raipaniskua ja 500milj korvauksia henkisistä kärsimyksistä. Korvauksia vaaditaan Naksulin suvun lisäksi senaattori Pesko Paholle, jolla ei tiedetä olevan asian kanssa mitään tekemistä.

Naksulin suvun asianajaja umpikiero ja loputtoman ahne Pena "Porsaanreikä" Mattilukko perustelee syytteen näin:

"Herrasväki Naksuli kokee tulleensa julkisesti loukatuksi ja häväistyksi tässä luokattoman huonossa ja skandaalin käryisessä artikkelissa. Erityisen syvästi heitä loukkasi se, että heidän vanhempaa poikaansa Heimo-Weliä väitettiin pahaiseksi hamppukauppiaaksi vaikka hyvin tiedossa herra Heimo-Weli Naksulin toimivan kansainvälisen oopiumkaupan tuotannonjohdollisissa tehtävissä. Herrasväki Naksuli kokee, että lehti pyrkii tahallisesti mustamaalaamaan heidän poikansa esittämällä hänet kaduilla köyhille hamppua kauppaavana hylkiönä. Lisäksi väitteet Porschesta ovat täysin naurettavia sillä onhan omillakin silmillä nähtävissä, että Heimo-Welin ajelee uudella troikalla.

Lisäksi Herrasväki Naksuli haluaa korvauksia henkisestä kärsimyksistä, koska heidän tyttärensä Adhiltun on väitetty ohjaavan pornoelokuvia. Adhiltu Naksuli opiskelee Pääkaupungissa Keisarillisessa teatteriakatemiassa teatterinohjaajaksi ja ohjannut ainoastaan serkkunsa kirjoittaman kristillisen ja siveellisen näytelmän nimeltä Salome.

Erityisesti tuskaa perheelle tuotti myös väite Naksulin perheen taloudellisesta rappiosta. Naksulin perheellä ei ole minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia vaikka toiset suvun jäsenet ovatkin hieman rappioituneita."


Herrasväki Naksuli on kokonaisuudessaan matkustanut lepuuttamaan hermojaan Sinisen meren huvilaansa ja tämän vuoksi kapakka, apteekki ja posti on suljettu. He lupaavat palata välittömästi kun ovat saaneet oikeudesta heille myönteisen tuomion. Wentseli Naksulin veli Tehtaanpatruuna Naksuli varoittaa, että mikäli päätöstä ei tule pikaisesti hänkin matkustaa perheineen veljensä luokse ja sulkee tehtaansa.

Ei kommentteja: