maanantai 18. helmikuuta 2008

Nouskaamme Orjuutta Vastaan!

Kansan parissa on virinnyt suuri huoli. Koulutetut hektikot tienaavat alkupalkkana vain 2300 lovea kuukaudessa. Tämä on orjuutta! Koulutetut hektikot muualla maailmassa tienaavat jopa 3000 lovea kuukaudessa. Tällä 2300 loven alkupalkalla hektikoiden oletetaan maksavan raskaita veroja, kaiken maailman Taivaan Rannan Maalareiden ilmaista elatusta ja vauvain hoitoa Lovikäärmeen lasaretissa. Hoitakoot vauvoja aikaansaavat ne itse. Muistutan, että osa tästä summasta kuluu vielä Loven juoppoputkan ylläpitämiseen. Juoppoja ei ole mitään syytä suojella, paleltukoot ulos.

Hektikoiden 2300 loven kuukausipalkka on maailmanlaajuisesti suurimpia epäkohtia mitä kuvitella saattaa. Nälänhädät kun eivät ole totta, niikalaiset työläiset saavat aivan hyvää palkkaa eikä missään enää oikeasti ympärileikata naisia, tällaiset väitteet ovat silkkaa propagandaa. Hyvät lukijat - ajatelkaa nuorta ihmistä, joka on omistanut parhaimman miehuutensa koulukirjojen opiskeluun ja sen jälkeiset vuodet ankaraan työntekoon. Ajatelkaa, että näitä kuuliaisia työn orjia saamme kiittää Talouden Kasvusta, jonka ei pitäisi koitua kaikenmaailman juoppojen ja lumenistien ja taiteilijoiden hyväksi. Sillä pitäisi kasvattaa voimakas ja hyvinvoipa hektikkoluokka, jolla on täppiä. Nyt tämän orjatyön on loputtava, ja valtion autettava hektikoita saamaan parempaa palkkaa hetimiten.

Muistakaa, että hektikot antavat vaikka sydänverensä talouden puolesta. Jos heidät vapautetaan orjuudesta riittävällä palkalla, he varmasti käyttävät rahansa Osake Markkinoilla ja kuluttavat uusiin vehkeisiin. Meidän kaikkien hyväksi: antakaa hektikolle niin paljon rahaa, että hän voi panna sen kiertämään.

NOUSKAA OSOITTAMAAN MIELTÄNNE HEKTIKOIDEN VAPAUTTAMISEN PUOLESTA, ERITOTEN HE ANSAITSEVAT IHMISARVOISEN ELÄMÄN.

nimim. Vainottu Hektikko
Maapallon itäinen alue, tyrmä
(tulossa myös adressi vapauttamisekseni poliittisesta vankeudesta)

Ei kommentteja: