torstai 7. helmikuuta 2008

Agitaattori Lekserin haamu ilmestynyt!

(Lovikäärme) Lovikäärmeen pienessä syrjäkylä Loiventavassa koettiin järkytys hetki sitten, kun vihervää valoa hohtanut agitaattori Lekser ilmestyi Loiventavan väelle paikallisessa pikkukuppila Käärmeenharjan Nosteessa. Silminnäkijähavainnot kertovat Lekserin nousseen pöydälle uhoamaan eksoplanetaarisesta siirtokunnasta, jonne hän yritti houkutella Loiventavan työtätekevää kansaa.

Lekser lupasi suurta seikkailua Loiventavan asukkaille. Hän lupasi palkkiota raadannasta, pillereitä purkista ja olutta pullosta, jos Loiventavan asukkaat lähtisivät hänen mukaansa. Joku houkka lähtikin Lekserin lahkeiden perässä, loput jäivät istumaan Käärmeenharjan Nosteeseen typertyneinä. Paikallinen houkka tulikin hetken kuluttua takaisin ja sanoi Lekserin nousseen luudan päälle ja lentäneen suoraan Piisaminmolon luolastoon.

Loiventavan elinkeino on nyt uhattuna, koska väki ei uskalla enää kulkea Piisaminmolon luoliin hakemaan puolijalokiviä ja etsimään malmia. Näin myös Lovikäärmeen ainutlaatuinen siveysvyöteollisuus on vaarassa.

Lovikäärmeen kunnanvaltuusto piti hätäkokouksen ja nimismies Palkion johdolla päätettiin sekä Lekserin että tämän haamun ilmaantumisista tehdä loppu ja ajaa Lekser Pyllyn pitäjän puolelle agitoimaan.

Ei kommentteja: