tiistai 12. helmikuuta 2008

Senaatilta lupa Lovikäärmeen viestintä Oy:lle!

(Lovikäärme) Eilen päivällä kello 12.00 saapui Senaatin hyväksyntä Lovikäärmeen viestintä Oy:n toiminnalle!

Kuten rakkaat kyläläisemme tietävät tämä yhtiö käynnistää Lovikäärmeessä kirjapainotoiminnan, kirjakaupan ja kustantamotoiminnan. Jos olette ihmetelleet tämän uuden lehden entistä terävämpää ulkonäköä niin se johtuu siitä, että tämä on ensimmäinen Lovikäärmeen uuden kirjapainon tuote! Enää ei tarvitse Lovikäärmeen kylän sanomia painattaa Hukkaperän kirjapainossa vaan saamme nauttia aivan uunituoreesta tehdestä. Ohessa kuva upeasta kirjapainostamme. Kuvassa itse pääkaupungista asti Lovikäärmeen muuttanut kirjapainomestari Juhani Kyttaperka poikansa Hanzin, kahden oppipojan ja kirjapainajien seurassa valvomassa juuri näiden kirjainten latomista! Toimittaja haluaa huomauttaa Hanzille, että hän näyttää liivissään todella komealta.

Ylihuomenna avaa ovensa kylämme ensimmäinen oikea kirjakauppa Lovikirjat, jonka toiminnasta huolehtii rouva Adelheida Naksulin opiskeluaikainen toveri ja kirjapainomestarin rouva Valma Kyttaperka. Rouva Kyttaperka pyytää muistuttamaan, että etsii kahta naispuoleista kauppa-apulaista sekä siivoojaa.

Jos toiset lukijoistamme eivät muista Lovikäärmeen viestintä Oy:n osakkaita niin yhtiön osakkaita ovat Maisteri Suu (hän toimii myös yhtiön kustannustoimittajana, joten hänelle voivat kyläläiset lähettää käsikirjoituksia), Wentseli Naksuli, Kreivi von Göötte, laivanvarustajatar Soutu Vene, torppari Köyhä (joka toimii yhtiön toimitusjohtajana) ja puoskariruhtinas Massu.

Ei kommentteja: